10 Yıldır Kayıp Olan Adamın Cesedini Google Maps Ortaya Çıkardı!

10 Yıldır Kayıp Olan Adamın Cesedini Google Maps Ortaya Çıkardı!
Yaklaşık 10 yıldır kayıp olan bir adamın cesedi, Google'ın harita servisi Google Maps'deki görüntüler sayesinde ortaya çıkarıldı.72 yaşındaki David Lee Niles, 11 Ekim 2006 tarihinde ABD'nin Michigan eyaletindeki bir bar çıkışında...

Yaklaşık 10 yıldır kayıp olan bir adamın cesedi, Google'ın harita servisi Google Maps'deki görüntüler sayesinde ortaya çıkarıldı.

72 yaşındaki David Lee Niles, 11 Ekim 2006 tarihinde ABD'nin Michigan eyaletindeki bir bar çıkışında yürüdükten sonra kaybolmuş ve bu zamana kadar kendisinden haber alınamamış. Aradan geçen 10 yılın ardından Google Maps'e takılan bir görüntü, yaşlı adamın cesedinin ortaya çıkmasını sağlamış.

10 yıldır kayıp olan adamın cesedini google maps buldu

Göletin içerisinden çıkarılan aracın içerisinde ayrıca David Lee Niles'ın ceset kalıntıları da bulunmuş. Niles'ın ailesi, yaşlı adamı 2011 yılına kadar aradıklarını fakat bu tarihten itibaren kendisinden umutlarını keserek aramayı bıraktıklarını söylemişler. Yaşlı adamın kanser hastası olduğunu söyleyen ailesi, yıllarca arayıp bulamamış olmalarından dolayı yaşadıkları üzüntünün cenazesine ulaşmalarıyla biraz da olsa hafiflediğini söylediler.

10 yıldır kayıp olan adamın cesedini google maps buldu 2