2 Hafta Oldu Sonuçlar Ortada Yok!

2 Hafta Oldu Sonuçlar Ortada Yok!
Yılbaşı çekilişinde hediyeler belediye çalışanlarına mı çıktı yoksa?

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen kampanya, yine Edirne Belediyesi tarafından "Sürpriz hediyeler Edirnelileri bekliyor" başlığıyla duyurulmuştu.

Belediyenin internet sitesinde konuyla ilgili yer alan yazıya baktığımızda sonuçların 5 Ocak 2016'da açıklanacağı belirtilmiş.

Sonuçlar halen açıklanmamak ile beraber; EdirneJetHaber olarak, Edirne Belediyesi ile sosyal medya üzerinden yaptığımız görüşmelere sürekli "Sonuçları haftaya duyuracağız", "Sonuçlar belirlendi. Yoğunluk nedeniyle gecikme yaşandı. Bu hafta duyuracağız" şeklinde cevaplar aldık.

İlk iletişimimizde, 11 Ocak'ta açıklanacağı söylenmişti. Açıklanmadı, bu sefer özel mesaj yoluyla iletişime geçtik. Edirne Belediyesi tarafından cevap olarak "Sonuçlar belirlendi. Bu hafta duyuracağız. Yoğunluk nedeniyle gecikme yaşandı." denildi. Ancak o hafta, 17 Ocak Pazar günü sona erdi. Bugün ise 19 Ocak ve hala ortada bir sonuç yok.

NASIL BİR YOĞUNLUK BU?

Sonuçların neden açıklanmadığını ve sonuçları merak ediyoruz. Yoksa beklediğiniz kadar katılım olmadı da geçiştirerek unutturmaya mı çalışıyorsunuz?

belediyeYilbasi belediyeYilbasi0 belediyeYilbasi1