250 Hırsızlık Olayına Karışan Şebeke Çökertildi

250 Hırsızlık Olayına Karışan Şebeke Çökertildi
Edirne, Tekirdağ ve İstanbul'da 250'ye yakın hırsızlık olayına karışan şüpheliler, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Edirne, Tekirdağ ve İstanbul'da 250'ye yakın hırsızlık olayına karışan şüpheliler, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

İnşaat malzemesi satan bir fabrikada hırsızlık olayına karışan şüpheliler, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Maskeli şüpheliler, fabrikadan çaldıkları malzemeleri bir otomobile yükleyerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Hırsızların İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu Avcılar ve Esenyurt'ta ikamet ettikleri öğrenildi. 250'ye yakın hırsızlık olayına karışan hırsız ekibinin Silivri'de hafif ticari araçlar vasıtasıyla işyeri, konut ve araçlardan çaldıkları malzemeleri ikinci el malzeme alım satımı yapan kişilere sattığı öğrenildi.

Avcılar ve Esenyurt'ta belirlenen adreslere baskın düzenleyen İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalınan bazı malzemeleri baskın adreslerinde ele geçirdi. Operasyonlarda dört şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan dört şüphelinin Edirne, Tekirdağ ve İstanbul'da 250'ye yakın hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.