27 Sıklette 24 Birinci

27 Sıklette 24 Birinci
Edirne Belediyespor Taekwondo Takımı, 27 ayrı sıklette yarışarak 24 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

Edirne Belediyespor Taekwondo Takımı, 27 ayrı sıklette yarışarak 24 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti. Edirne Belediyespor Taekwondo Takımı Antrenörü Metin Eşme, kulübünün başarısının gün geçtikçe arttığını söyledi.

Taekwondo Ümitler İl Seçmesi ile Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Edirne İl Seçmeleri, 24 Şubat Cuma günü Edirne Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunun spor salonunda gerçekleştirildi. Seçmelere 9 kulüpten yaklaşık 80 sporcu katıldı. 27 ayrı sıklette düzenlenen seçmelerde Edirne Belediyespor Taekwondo Takımı, 24 sıklette de birinciliği elde etti.

Takımın performansının gün geçtikçe arttığını ifade eden Edirne Belediyespor Taekwondo Takımı Antrenörü Metin Eşme, "Ümitler kategorisinde 5 sıklette 5 birincilik; gençler kategorisinde 7 sıklette 6 birincilik ve 1 ikincilik; yıldızlar kategorisinde de 15 sıklette 13 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük aldık. Edirne Belediyespor Kulübü olarak kendi alt yapımızda yetiştirdiğimiz sporcuların başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Edirne'nin ve belediyemizin ismini sadece ülkemize değil, tüm dünyaya duyuruyoruz. Başta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere bizi hiçbir konuda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler." dedi.

EJH