4. Kitap Fuarının Onur Konuğu Uğur Dündar

4. Kitap Fuarının Onur Konuğu Uğur Dündar
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Edirne Kitap Fuarı'nın onur konuğu gazeteci yazar Uğur Dündar olacak.

Edirne Belediyesinin tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Edirne Kitap Fuarı, 7-16 Ekim 2016 tarihlerinde Ekmekçizade Kervansarayı'nda gerçekleşecek. Kitap fuarının  bu yılki onur konuğu gazeteci yazar Uğur Dündar olacak.

Bu yıl fuara katılım konusunda aşırı talep aldıklarını ancak yer sıkıntısı nedeniyle 50'ye yakın yayınevinin talebine olumlu yanıt veremediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın Kültür ve Sanat Danışmanı Ender Bilar, Edirne 4. Kitap Fuarı'nın açılış gününde Uğur Dündar'ın açılışa katılacağını ve kitaplarını imzalayacağını söyledi. Edirne'nin bir fuar alanına ihtiyacı olduğunun altını çizen Bilar, "Umarım en kısa zamanda tüm kurumlar birlik olur, Edirnemize bir fuar alanı kazandırırız." dedi.

Edirne 4. Kitap Fuarı'na 40 yayınevi ve 80 yazarın katılacağını söyleyen Bilar, "Yayınevi ve yazarlarımız, belirlenen program kapsamında okuyucularla ve kitapseverlerle buluşacak. Ahmet Ümit, Ataol Behramoğlu, Aydın Ilgaz, Ayşe Kulin, Bahadır Yenişehirlioğlu, Barış Doster, Beşir Aymazoğlu, Emre Kongar, Emrah Serbest, Eren Erdem, Ergün Poyraz, Erol Mütercimler, Fatih Erdoğan, Gürdal Mumcu, Gürkan Hacır, Hüseyin Yurttaş, Işık Öğütçü, İpek Ongun, İsa Altun, İskender Pala, İsmail Saymaz, Mario Levi, Nazlı Erat, Murat Aksoy, Birgül Ateş, Onur Behramoğlu, Okan Tiryakioğlu, İhsan Eliaçık, Savaş Ünlü, Ümit Zileli gibi yazarlarımız, yayınevlerinin stantlarında kitaplarını imzalayacaklar. Ayrıca Edirne Belediyesi Yayınları olarak kitaplarını yayınlamış olduğumuz yazarlarımız Ayhan Tunca, Ratip Kazancıgil, Nilüfer Gökçe, Tekin Sayınbaş kitaplarını Edirneli kitapseverlere imzalayacaklar." diye konuştu. EJH

4kitap4 4kitap10