48 Saatlik Su Kesintisi Ertelendi

48 Saatlik Su Kesintisi Ertelendi
Edirne Merkez'de bazı mahallelerde yaşanacak 48 saatlik su kesintisi ertelendi.

Edirne Belediyesi 26 Nisan Çarşamba günü saat 13.00 itibarıyla bazı mahallelerde 48 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurmuştu. Edirne Belediyesi yaptığı ikinci duyuruyla 26 Nisan'da yaşanacak su kesintisinin ertelendiğini bildirdi.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 26 Nisan Çarşamba Günü saat 13.00 itibarıyla Paşaçayırı İçme Suyu Terfi Merkezi ile Buçuktepe İçme Suyu Terfi Merkezi arasında bulunan içme suyu terfi hattında yapılacak değişim ve onarım çalışmalarının ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Paşaçayırı İçme Suyu Terfi Merkezi ile Buçuktepe İçme Suyu Terfi Merkezi arasındaki içme suyu terfi hattındaki 400 mm çapındaki pik boruda yapılacak değişim ve onarım çalışmaları için sabah 07.00’de hattın suyu kesilmiş ve hattın içindeki suyun boşalması beklenirken saat 09.00’da belediyemize gelen ihbarda Süloğlu- Edirne İçme Suyu Ana İshale Hattında arıza olduğu tarafımıza bildirilmiştir. Bu sebeple Paşaçayırı Mevkisinde bugün yapılması planlanan değişim ve onarım çalışmaları ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süloğlu- Edirne İçme Suyu Hattındaki arıza giderme çalışmalarına ekiplerimiz hemen başlamış tahmini saat 18.00’de çalışmanın bitmesi beklenmekte ve saat 22.00’de de Şehir Merkezi’ne su verilmesi öngörülmektedir." ifadelerine yer verildi.

EJH