Ablasını Bıçaklayarak Öldüren Suriyeli Yakalandı

Ablasını Bıçaklayarak Öldüren Suriyeli Yakalandı
İstanbul'da işten çıkarılmasının sorumlusu tuttuğu ablasını evinin önünde bıçaklayarak öldüren şahıs, polisler tarafından yakalandı.

İstanbul Sancaktepe'de işten çıkarılmasının sorumlusu tuttuğu ablası Emine A. (49)'yı evinin önünde bıçaklayarak öldüren Muhammet A. (49), polisler tarafından yakalandı. Yapılan sorgulamada suçunu itiraf etti ve savcılığa sevk edildi.

Dün Şuheda Caddesi Akpınar Mahallesinde saat 10.30 sularında meydana gelen olayda, bir süre önce Suriye'den eşi ve 8 çocuğuyla birlikte İstanbul'a gelen Emine A., evinin kapısında tartıştığı 10 çocuk babası erkek kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra harekete geçen polis, Muhammet A.'yı gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli Muhammet A., suçunu itiraf ettikten sonra ablasının işten çıkmasına neden olduğunu belirtti. Polisteki sorgusunda şüpheli Muhammet A.'nın "Ablamın oğluyla birlikte aynı yerde çalışıyorduk. Bir gün önce işten çıkarıldım. Bunun sebebi olarak ablamı ve oğlunu görüyordum. Bu konuyu görüşmek için evlerinin önüne gittiğimde bana hakaret ettiler. Ben de kendimi kaybettim. Çok pişmanım." dediği öğrenildi.

Muhammet A., polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra Savcılığa sevk edildi.

Jet Haber Medya Grubu / İstanbulJetHaber