Ağabeyi ve 3 Yeğenini Baltayla Öldürdü

Ağabeyi ve 3 Yeğenini Baltayla Öldürdü
Edirne'de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Feyyaz Doksat (25), aynı evde kaldığı ağabeyi ile yeğenlerini keser ve balta kullanarak öldürdü. Ardından olaya yangın süsü vermek isteyen Feyyaz Doksat, aynı mahallede polis ekipleri tarafından kanlı elbiseleriyle yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne'de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Feyyaz Doksat (25), aynı evde kaldığı ağabeyi ile yeğenlerini keser ve balta kullanarak öldürdü. Ardından olaya yangın süsü vermek isteyen Feyyaz Doksat, aynı mahallede polis ekipleri tarafından kanlı elbiseleriyle yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre Edirne'de Karaağaç Mahallesi'nde ağabeyi ve 3 yeğeniyle aynı evde kalan Feyyaz Doksat, ağabeyi Hüseyin Doksat (38) ile bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Feyyaz Doksat, aldığı keserle ağabeyi Bülent Doksat'ın başına vurdu. Feyyaz Doksat, ağabeyinin ölmesi üzerine evde bulunan yeğenleri yeğenleri İsmail (3), Ertuğrul (9), Büşra (12) Doksat'ı görgü tanığı olabileceği düşüncesiyle, keser ve balta kullanarak öldürdü. Olaya yangın süsü vermek isteyen Feyyaz Doksat, cesetleri bahçedeki çekyata taşıdı ve çekyatı aleve vererek olay yerinden kaçtı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, eve girince dehşetle karşılaştı. İtfaiye ekiplerinin haberi üzerine olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri ise Feyyaz Doksat'ı aynı mahalle üzerinde kanlı elbiseleriyle yakaladı.

Dehşetin yaşandığı evde yapılan incelemenin ardından öldürülen İsmail, Ertuğrul, Büşra ve Hüseyin Doksat'ın cansız bedenleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken cinayet zanlısı Feyyaz Doksat'ın bonzai uyuşturucu maddesi etkisinde olması nedeniyle ifadesinin alınamadığı öğrenildi.

Yapılan ön otopsiye göre, çocukların başlarına aldığı sert darbelerden dolayı hayatını kaybettikleri belirlendi.

>> OLAYIN SIR PERDESİ ARALANDI... DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Dehşet veren cinayetin ardından aile dramı ortaya çıktı

Karaağaç Mahallesi'nde işsiz olan Bülent Doksat'ın yaklaşık bir yıl önce eşinden ayrıldığı, Doksat ailesinin yaşadığı evin Edirne Belediyesi ve Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (TROYDEM) girişimleri sonucu geçen mart ayında yenilendiği öğrenildi.

TROYDEM, Bülent Doksat'ın çocuklarını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk yurduna vererek daha iyi eğitim görmeleri için ikna etmeye çalışırken, Bülent Doksat'ın eşinin başvurusu üzerine Edirne Aile Mahkemesi çocukların vilayetini annelerine verdi. Bu nedenle TROYDEM, resmi olarak başvuruda bulunamadı.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ