Alevi Dedesi'nin Eşi Anabacı'dan Teşekkür Plaketi

Alevi Dedesi'nin Eşi Anabacı'dan Teşekkür Plaketi
Edirne Belediye Başkanlığı’nın Edirne’de yaşayan alevilere verdiği destek ve katkılardan dolayı Alevi Dedesi’nin eşi Fatma Anabacı, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.Trakya...

Edirne Belediye Başkanlığı’nın Edirne’de yaşayan alevilere verdiği destek ve katkılardan dolayı Alevi Dedesi’nin eşi Fatma Anabacı, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Trakya ve Balkanlar İnanç Önderi olarak, Edirne Cemevi Dedesi Mustafa Çetin, Eşi Anabacı Fatma Çetin, Kızı Şenay Çetin ve Seyit Ali Sultan Dergahı Sorumlusu Akın Çetin Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Anabacı Fatma Çetin ve kızı Şenay Çetin, Gegeoğlu’na, Edirne Belediyesi olarak bu zamana kadar Alevilere ve Bektaşilere vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Alevi vatandaşların dostluk, samimiyet ve candan yakınlıklarına her zaman güvendiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Alevi vatandaşlarımızın toplumda her zaman önemli bir yeri olmuştur, bundan sonrada öyle olacaktır. Edirne Belediyesi olarak, Alevi vatandaşlarımıza olduğu gibi tüm inançlara sahip tüm vatandaşlarımızın dün ve bugün olduğu gibi yarında destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

alevi dedesinin eşi anabacıdan teşekkür plaketi