Alışveriş Merkezi Önünde Silahlı Çatışma

Alışveriş Merkezi Önünde Silahlı Çatışma
Edirne’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde iki kişi arasında meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralanırken, park halindeki araçta ise maddi hasar oluştu.İki arkadaş arasında Küçükpazar...

Edirne’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde iki kişi arasında meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralanırken, park halindeki araçta ise maddi hasar oluştu.

İki arkadaş arasında Küçükpazar semtinde başlayan kavga cumartesi günü 12.30 sıralarında Kipa alışveriş merkezi önüne kadar sürdü ve burada silahlı çatışmaya dönüştü.

Hasan A. ve Umut C. arasında süregelen husumet önce mahallede ağız dalaşına, daha sonra ise ise Kipa alışveriş merkezi önünde silahlı kavgaya dönüştü. Burada birbirlerine silah çeken iki şahıs daha sonra vatandaşların polise haber vermesi ile olay yerinden otomobilleriyle kaçtılar. Silahlı çatışma sırasında alışveriş merkezi önündeki vatandaşlar arasında panik ve korku oluştu. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptılar. Olaya karıştıktan sonra kaçtıkları belirlenen şüpheli iki kişi Kıyık semtinde yakalandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.