Anneler Günü'nde Huzurevi Sakinleri Unutulmadı

Anneler Günü'nde Huzurevi Sakinleri Unutulmadı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, anneler gününde huzurevini ziyaret etti.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Edirne Huzurevi sakinlerini anneler gününde ziyaret ederek,...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, anneler gününde huzurevini ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Edirne Huzurevi sakinlerini anneler gününde ziyaret ederek, o günü birlikte sohbetler ederek geçirdiler.

anneler günü huzurevi 2

Huzurevi sakini annelerle bol bol sohbetler eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Annelerimiz için ne yapsak az. Annelerimiz, hayata ilk adım attığımız günden itibaren bizlerin ilk yol göstericisi olarak hepimizin hayatında hiç kuşkusuz çok önemlidir. Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir, dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur." dedi. Başkan Gürkan, kendilerine anneler günü şalı hediye ederek, her birinin elini tek tek öptü. Onlarla birlikte eğlenceye katıldı, oyunlar oynadı.

anneler günü huzurevi 1

SARAÇLAR CADDESİ'NDE ANNELERLE BULUŞTULAR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, huzurevi ziyaretinin ardından Saraçlar Caddesi'ndeki etkinliklere de katılarak, tüm annelere Anneler Günü Şalı hediye ederek, tüm annelerin anneler gününü kutladılar.

EDİRNE BELEDİYESİ ANNELERE ŞAL HEDİYE ETTİ

Edirne Belediye Başkanlığı olarak, anneler gününde Saraçlar Caddesi, Gölet civarı, Protokol Evi gibi mekanlarda, tüm annelerin anneler günü kutlanarak, annelere anneler günü şalı hediye edildi.

anneler günü huzurevi 3