Bahara Türkülerle Merhaba

Bahara Türkülerle Merhaba
Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Bahara Türkülerle Merhaba" konseri düzenledi.Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, kültür etkinlikleri kapsamında Belediye Türk Halk Müziği...

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Bahara Türkülerle Merhaba" konseri düzenledi.

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, kültür etkinlikleri kapsamında Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu "Bahara Türkülerle Merhaba" konseri düzenlendi,ve müzik severlerle buluştu.

Şef Yaşar Özel'in yönetiminde gerçekleştirilen konsere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.Konser sonunda şef Yaşar Özel, başta Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere, konsere ilgi gösteren vatandaşlara çok teşekkür etti.

Konser sonunda Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu açıklamasında "Belediyeler yol, su, kanalizasyon dışında vatandaşlarına kültür etkinliklerinden faydalanmaları için ortam hazırlamaları gerekir. Edirne Belediyesi olarak, bizlerde, kültür sanat etkinleri konusunda her ay yeni projeleri vatandaşlarımıza sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Baharın gelmesi ile daha birçok ücretsiz etkinlik düzenleyeceğiz. Bahara Türkülerle Merhaba konserimize giden tüm vatandaşlara teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

bahara türkülerle merhaba