Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
Edirne'nin Keşan ilçesinde, balkona çıkan yaşlı kadın 3. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre alzheimer hastası olduğu iddia edilen ve kızıyla birlikte yaşayan 83 yaşındaki Gülsüm Keskin, üçüncü...

Edirne'nin Keşan ilçesinde, balkona çıkan yaşlı kadın 3. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre alzheimer hastası olduğu iddia edilen ve kızıyla birlikte yaşayan 83 yaşındaki Gülsüm Keskin, üçüncü kattaki evinin balkonuna çıktıktan bir süre sonra henüz bilinmeyen nedenden dolayı balkondan aşağıya düştü. Komşuların durumu fark eder etmez haber vermeleri üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Keskin'in yaşamını yitirdiğini belirtti.

Gülsüm Keskin'in olay esnasında evde bulunan kızı ve torunu da gözyaşlarına boğuldu. Keskin'in komşusu ise oturma odasında televizyon izlerken perdenin önünden bir karartı geçtiğini ve sonrasında gelen sese çıktığında yaşlı kadını otopark girişinde hareketsiz halde yatarken gördüğünü söyledi. Gülsüm Keskin'in cenazesi, cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından önce Keşan Devlet Hastanesi morguna, ön incelemenin ardından ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.