"Barış Adımlarının Atıldığı Bayram Diliyorum"

"Barış Adımlarının Atıldığı Bayram Diliyorum"
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı mesajında, Edirne halkının huzurlu bir bayram geçirebilmesi için, Belediye ekiplerinin 24 saat halkımızın hizmetinde olacağını belirtti.Belediye Başkanı Recep Gürkan Kurban...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı mesajında, Edirne halkının huzurlu bir bayram geçirebilmesi için, Belediye ekiplerinin 24 saat halkımızın hizmetinde olacağını belirtti.

Belediye Başkanı Recep Gürkan Kurban Bayramı mesajında, bayramların kırgınlıkların, küslüklerin unutulup, sevgi ve barış adımlarını atmak adına güzel bir vesile olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin zor günlerden geçtiği bugünlerde, bayramın öncelikle barış ve huzur getirmesini ve gelecek kuşaklarımıza, barış dolu bir dünya bırakabilmek adına barışa dair atılan adımların atılacağı bir bayram olmasını temenni ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne Belediyesi olarak, halkımızın daha rahat ve huzurlu bayram geçirebilmesi için nöbetçi ekipler oluşturduk. 4 gün sürecek Kurban Bayramında vatandaşlarımız, su ve kanalizasyon, temizlik işleri ile ilgili şikayetlerini Belediyemizin 2139140 ya da ALO 153 numaralı telefonlarına iletebilirler.

Belediyemize ait Sağlık İşleri Müdürlüğü ambulansı ve Zabıta Müdürlüğümüz 24 saat nöbetçi ekiplerini hazır bulundurulacak. Ve hava şartlarına göre herhangi bir yağış durumunda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce oluşturulan yol ekibi hazır halde bekletilecek.

Ayrıca, bayram namazı sonrası mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz otobüs servislerimiz olacak ve Kurban Bayramının 1.ve 2.günü araç park yerlerinden, vatandaşlarımız ücretsiz yararlanabilecekler." dedi.

Başkan Gürkan son olarak, "Silah seslerin sustuğu, gelecek kuşaklara güzel bir dünya bırakabilmek adına barış tohumlarının atıldığı bir bayram dileği ile tüm halkımızın ve Müslüman aleminin bayramını kutluyorum." dedi.