Başkan Gürkan Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi

Başkan Gürkan Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi
Edirne Belediyesi tarafından 63 köyde otobüs yolcu durağı vatandaşın hizmetine sunuldu.Edirne Belediye Başkanlığı, Havsa, Lalapaşa, Süleoğlu ve Edirne Merkez köyleri olmak üzere toplam 63 köyde otobüs yolcu bekleme durağını...

Edirne Belediyesi tarafından 63 köyde otobüs yolcu durağı vatandaşın hizmetine sunuldu.

Edirne Belediye Başkanlığı, Havsa, Lalapaşa, Süleoğlu ve Edirne Merkez köyleri olmak üzere toplam 63 köyde otobüs yolcu bekleme durağını hizmete sundu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan "Biz belediye olarak köylerde yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet götürmeyi ve buralarda yaşayan insanlarımızın rahat etmeleri konusunda elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Çok kıymetli hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Edirne Şubesi Başkanı  ve Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Taşmalı, "Köy Muhtarlarımızın sıkıntılarından bir tanesi köylerinde otobüs bekleme duraklarının olmaması idi. Okula giden öğrencilerimiz, fabrikaya veya şehire giden vatandaşlarımız köy meydanlarında yağmurda ve karda açıkta kalıyorlardı. Sayın başkanımız Recep Gürkan Havsa, Lalapaşa, Süleoğlu ve Edirne Merkez köyleri olmak üzere toplam 63 köyde otobüs yolcu bekleme durağı yaptırdı.

Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan, Genel kurul toplantımıza katılmıştı. Biz de muhtarlar olarak sayın başkanımızdan köy muhtarlarımızın bu sıkıntılarını dile getirerek ilgilenmesini rica ettik. Başkanımız bu ricamızı kırmadı ve 63 tane yolcu durağını vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Sayın başkanımız vatandaşlarımızın hayır dualarını aldı.  Köy Muhtarları ve Türkiye Muhtarlar Derneği Edirne Şubesi adına Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'a çok teşekkür ediyoruz." dedi.

köy durakları 2