Başkandan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkandan Ramazan Bayramı Mesajı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi: "Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren,...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi: "Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan Bayramı'nı karşılıyor olmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Birlik ve beraberlik duygularının paylaşılmasında dini ve milli günlerin önemi büyüktür. Bayramlar kırgınlıkların, küslüklerin unutulup, sevgi ve barış adımlarını atmak adına da güzel bir vesiledir. Bu vesile ile bizi birbirimize yakınlaştıran, sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı coşkusunun ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini; savaşların ve kavgaların yerini, hoşgörü ve barışa bırakmasını temenni ediyorum.

Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret edildiği; çocukların sevindiği; Yoksulların, kimsesizlerin hatırlanıp; küskünlerin ve kırgınların barıştığı; sevgi ve dostlukla, birlik-beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle, değerli Edirne halkının ve Müslüman aleminin bayramını kutluyorum."

recep gürkan bayram mesajı