Bayramın 1. ve 2. Günü Otoparklar Ücretsiz

Bayramın 1. ve 2. Günü Otoparklar Ücretsiz
Edirne Belediye Başkanlığınca, Ramazan Bayramının 1. ve 2. günü şehir merkezindeki parkmetre uygulaması yapılan caddelerden vatandaşlar ücretsiz yararlanabilecek.Edirne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşlarımız,...

Edirne Belediye Başkanlığınca, Ramazan Bayramının 1. ve 2. günü şehir merkezindeki parkmetre uygulaması yapılan caddelerden vatandaşlar ücretsiz yararlanabilecek.

Edirne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşlarımız, Şehir Merkezinde Belediye Başkanlığınca Parkmetre Uygulaması yapılan caddelerden Ramazan Bayramının 1. ve 2. Günü (17-18 Temmuz 2015) ücretsiz yararlanacaktır. 

Belediye Encümeninin 07/07/2015 ve 2015/997 sayılı kararı ile bu düzenleme yapılmış olup; trafik düzeni ve hizmetin aksamaması için Ramazan Bayramının 3. Günü (19 Temmuz 2015) parkmetre uygulamasına yeniden başlanacaktır.

Vatandaşlarımız bayramın 1. ve 2. günü parkmetre uygulaması yapılan yerlerde kendinden ücret istenmesi halinde Alo 153’ü arayarak bilgi vermelerini önemle rica ederiz." denildi.

bayramda ücretsiz otopark