Belediye Başkanı Gürkan, Kurban Bayramını Kutladı

Belediye Başkanı Gürkan, Kurban Bayramını Kutladı
Kurban Bayramını kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, mezarlık ziyaretleri için ücretsiz servis ve çiçek sunduklarını ve parkmetrelerin bayramın ilk 2 günü ücretsiz olacağını belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramının tüm insanlık için barışa vesile olmasını dileyerek çocukların daima gülümsediği günlerin başlangıcı olmasını temenni ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Gürkan, "Umut ediyorum ki tüm dünyada akan kanların duracağı bir bayram olur. Çocuklarımıza barış dolu bir dünya bırakabilmek adına barışa dair atılan adımların atılacağı bir bayram ve çocukların daima gülümsediği günlerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Tüm halkımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum." dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE OLACAK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne halkının huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için belediye ekiplerinin 24 saat boyunca görevde olacağını belirtti. Belediye olarak nöbetçi ekipler oluşturduklarını belirten Başkan Gürkan, Kurban Bayramında vatandaşların su, kanalizasyon, temizlik işleri ile ilgili her türlü şikayetlerini 24 saat boyunca 0284 213 91 40 numaralı telefondan ve ALO 153'ten belediyeye ulaştırabileceklerini belirtti.

BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ ÇİÇEK VE SERVİS

Başkan Gürkan, iki yıldan bu yana devam ettirdikleri mezarlık ziyaretlerinde girişlerde ücretsiz çiçek dağıtımının bu Kurban Bayramında da devam edeceğini söyledi. Gürkan, bayram namazı sonrası mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için belediye binası önünden ücretsiz otobüs servisleri kaldırılacağını belirtti.

PARKMETRELER BAYRAMIN İLK 2 GÜNÜ ÜCRETSİZ

Başkan Gürkan, vatandaşların Kurban Bayramının birinci ve ikinci günleri araç park yerlerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti.

Başkan Gürkan, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) minibüslerinin, Kurban Bayramının arife günü saat 12:00 ile bayramın birinci günü saat 13.00 arasında mahalle muhtarlıkları önünden ücretsiz olarak saat başı hareket etmek üzere, mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlar için hazır bulundurulacağını bildirdi.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ