Belediye Başkanı Gürkan'ın Bilgileri de Çalındı!

Belediye Başkanı Gürkan'ın Bilgileri de Çalındı!
Türkiye'de yaşayan 50 kişinin kimlik bilgilerinin çalındığı haberleri gündemde yer edinmiş durumda. Kimlik bilgileri çalınan kişiler arasında Edirne'den Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan gibi isimler de yer alıyor.

Türkiye'de yaşayan 50 milyon kişinin kimlik bilgilerinin çalındığı haberleri gündemde yer edinmiş durumda. Çalınan kimlik bilgilerinin 2010 yılında oy kullanan kişilere ait olduğu tespit edildi. Yani eğer 2010 yılında siz de seçimlerde oy kullandıysanız, çalınan bilgiler arasında sizin de bilgileriniz yer alıyor.

Çalınan bilgiler, internet üzerinde herkese açık olarak yayınlanıyor. Hatta son günlerde açılan bir internet sitesi aracılığıyla kolayca sorgulama işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, ad ve/veya soyad girerek yapabileceğiniz sorgulamalar ile, kendi kimlik bilgilerinizin çalınıp çalınmadığını kontrol edebiliyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin kimlik bilgileri herkese açık yayınlandığı gibi, Edirne'den Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu gibi isimlerin de kimlik bilgileri çalınan bilgiler arasında.

Çalınan bilgiler arasında kişinin T.C. Kimlik Numarasının yanı sıra anne adı, baba adı, cinsiyeti, doğum yeri ve tarihi, yaşadığı il ilçe ve adresi gibi bilgiler de yer alıyor.

EdirneJetHaber Haber Merkezi