Belediyeden "İtibar Etmeyin" Uyarısı

Belediyeden "İtibar Etmeyin" Uyarısı
Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada; personel, memur ve işçi alımı gerçekleştirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Edirne Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan "Edirne Belediyesi 2017 yılında personel, memur ve işçi alımı gerçekleştirecek" iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, vatandaşların bu tarz haberlere itibar etmemeleri istendi.

Son günlerde bazı internet sitelerinde Edirne Belediyesi 2017’de personel, memur ve işçi alımı gerçekleştireceği haberlerinin yer alması üzerine Edirne Belediye Başkanlığından yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Bazı internet sitelerinden Edirne Belediyesi kaynak gösterilerek, belediyenin birçok kadro ve pozisyonda personel açığı bulunduğu; bu açıkların kapatılması için yeterli bütçe ayrıldığı ve personel alımı gerçekleştirileceği bilgisine yer verilerek, vatandaşlar kurumuzun elektronik belge yönetim sistemine yönlendirmektedir. Edirne Belediyesi olarak herhangi bir internet sitesine personel alımı ile ilgili ilan verilmemiş, personel eksiği bulunmadığından dolayı işçi ve memur alımı yapılmamaktadır. Vatandaşlarımızı bu tarz haberlere itibar etmemeleri önemle rica ederiz." denildi.

EJH