Bengü Edirnelileri Coşturdu

Bengü Edirnelileri Coşturdu
654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü sanatçı Bengü, Sarayiçi Ermeydanı'nda Edirnelileri coşturdu.Sarayiçi Ermeydanı'nda düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı Bengü Edirnelilerle buluştu. Edirne...

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü sanatçı Bengü, Sarayiçi Ermeydanı'nda Edirnelileri coşturdu.

Sarayiçi Ermeydanı'nda düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı Bengü Edirnelilerle buluştu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katıldığı konsere Edirnelilerin ilgisi büyüktü.

Cuma günü güreşlerin başlaması ile birlikte Sarayiçi alanındaki coşkuya dahil olmak için alanı dolduran Edirneliler ve yurt içi ve yurt dışından gelen dinleyenler, güreşlerin bitmesinin ardından düzenlenen halk konseriyle hem yorgunluk attılar hem de eğlenceye doydular.

Edirne'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü ses sanatçısı Bengü, "654 yıldır devam eden bir geleneğin halen sürdürülüyor olması gerçekten inanılmaz güzel. Bu geleneği devam ettiren ve beni siz Edirnelilerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a çok teşekkür ediyorum. Edirne, gerçekten çok güzel bir şehir." dedi.

Sahnede sık sık dinleyenlerle sohbet eden ses sanatçısı Bengü, sahneye davet ettiği down sendromlu Şebnem isimli genç kızla roman havası eşliğinde dans etti.

Konser sonunda sahneye çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ses sanatçıya Bengü'ye güzel şarkıları için teşekkür ederek, "Sizi Edirne'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kırkpınar'ımızın coşkusuna coşku kattınız." dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne ilgi gösterip kentimize gelen herkese hoş geldiniz diyorum. 654 yıldır bir geleneği sürdürmemize ilgi göstererek katkı veren sizlere, Edirne halkımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

 !   FOTOĞRAFLARI, ÜZERİLERİNE TIKLAYARAK BÜYÜLTEBİLİRSİNİZ 

bengü konseri 1 bengü konseri 2 bengü konseri 3 bengü konseri 4