Binanın Çatısının Uçma Anı Videoda

Binanın Çatısının Uçma Anı Videoda
Edirne Valiliği bahçesindeki bir resmi kurumun çatısının uçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.Edirne'de, şiddetli fırtına nedeniyle üzerine ağaç devrilen 3 kişi yaralandı. Aniden bastıran şiddetli sağanak ve fırtına...

Edirne Valiliği bahçesindeki bir resmi kurumun çatısının uçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edirne'de, şiddetli fırtına nedeniyle üzerine ağaç devrilen 3 kişi yaralandı. Aniden bastıran şiddetli sağanak ve fırtına kentte hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına dolayısıyla birçok cadde ve sokakta devrilen ağaçlar, yolların trafiğe kapanmasına neden oldu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar bu şekilde şiddetli fırtına yaşamadığını söyledi. Kentteki birçok ev ve iş yerinin çatısının uçtuğunu, yollarda çukurlar meydana geldiğini aktaran Gürkan, şunları kaydetti: "Ekiplerimiz yollara devrilen pek çok ağacı bulunduğu yerden kaldırarak trafiğin açılmasına yardımcı oluyor. Şu an ekiplerimiz değişik kavşaklarda yer alıyor. İlhami Ertem Caddesi'nde de trafik sıkıştı. Ben de burada araçları yönlendirerek trafiğin açılmasına yardımcı oldum. Yaralanan vatandaşlarımız oldu. Acil şifalar diliyorum. Meteorolojiden fırtına ve yağışın olacağı duyumunu almıştık ama bu denli olacağını tahmin etmiyorduk."