"Bir Karpuz da Sen Al, Çiftçiye Derman Ol"

"Bir Karpuz da Sen Al, Çiftçiye Derman Ol"
Edirne Belediye Başkanlığı,  "Bir karpuz da sen al, çiftçimize derman ol" kampanyasına destek vererek, zor günler geçiren karpuz üreticisinin yanında yer aldı.Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Ziraat Odası ve Edirne...

Edirne Belediye Başkanlığı,  "Bir karpuz da sen al, çiftçimize derman ol" kampanyasına destek vererek, zor günler geçiren karpuz üreticisinin yanında yer aldı.

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Ziraat Odası ve Edirne CHP Milletvekili Erdin Bircan, karpuz üreticisine destek olmak için  "Bir karpuz da sen al, çiftçiye derman ol" kampanyasını başlattı.

Edirne Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen basın toplantısına Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Ziraat Odası Meclis Başkanı Erdal Akgün, Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri,  CHP İl başkanım Oktay Bozkurt, CHP İl Genel Meclis Başkanı Abdullaziz Çıkıkcı, İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yurtdışında olması nedeniyle toplantıya katılamadığını hatırlatarak, belediye olarak üreticiye destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Üreticinin zor durumda olduğunun altını çizen Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, "Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın desteğiyle böyle bir kampanya başlattık. Edirne Belediyesi, afiş, bilbord ve tanıtımlarla bu kampanyaya destek verecek. Başkanımız aynı zamanda karpuz üreticilerinin, ürünlerini kent merkezinde satması konusunda da desteklerini esirgemeyecek. Biz herkesin evine karpuz almasını istiyoruz. Üreticimizden alacağı karpuzla üreticimize derman olacaktır." dedi.

"NEREYE! DAHA KARPUZ KESECEKTİK"

Hazırlayacakları bilbord reklamlarında  "NEREYE! DAHA KARPUZ KESİCEZ" sloganıyla konuya dikkat çekmek istediklerini de dile getiren Çakır, şunları söyledi:

"Karpuz üreticisinin ve emekçisinin yanında olmak ve desteklemek için buradayız. Umarım çiftçimizin karpuzu satılır ve çiftçimize destek oluruz. Tüm kafelerde ve restoranlarda içecekler yerine üreticimizin ürettiği karpuzu ikram etmeleri istiyoruz. Ayrıca şehir içinde zabıtalarımız yasal çerçeveler içinde üreticimize destek olacaktır. Satış alanı olmayan yerlerde satış yapmalarına izin vereceğiz. Zabıtamıza bu anlamda gerekli talimatı verdik. Billboard çalışmalarımıza da başladık. Bir haftalık proje için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz."

bir karpuz da sen al ciftciye derman ol 48152007 afis