Büyük Tehlike Arz Eden Sorun Çözüme Kavuştu

Büyük Tehlike Arz Eden Sorun Çözüme Kavuştu
Edirne Jet Haber Ekibi olarak Edirne Belediyesi ile Twitter üzerinden yaptığımız konuşmada, yetkililere Babademirtaş Mahallesi Yusuf Şenol Sokak'ta bulunan bir binanın mantolaması hakkında bildiride bulunduk.Birkaç ay önce yaşanan...

Edirne Jet Haber Ekibi olarak Edirne Belediyesi ile Twitter üzerinden yaptığımız konuşmada, yetkililere Babademirtaş Mahallesi Yusuf Şenol Sokak'ta bulunan bir binanın mantolaması hakkında bildiride bulunduk.

Birkaç ay önce yaşanan fırtınada mantolaması parça parça yıkılan binanın hemen bitişiğinde oturan Güner Şenyurt, daha tam bahçeden içeri evine girmişti ki mantolama yıkılmıştı. Bir süre sonra başka bir firma tarafından binanın mantolaması çivilerle sağlamlaştırıldı. Ancak fırtınada yıkılan eski mantolamalar onarılmadı. Ayrıca, inşaat iskelesinin ulaşmadığı kısıma çivi çakılmadı ve sağlamlaştırılmadı.

Birkaç gün önce yaşanan fırtınada ise, sağlamlaştırılmayan parça bitişik binanın çatısına dayanarak havada asılı kaldı.

büyük tehlike mantolama

Bunun üzerine Edirne Jet Haber ekibi olarak Twitter üzerinden bu konuyu dile getirdik. Edirne Belediyesi de büyük duyarlılığı ile kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerini olay yerine yönlendirdi.

Ekiplerden gelen son bilgiye göre, sorun giderilmiştir.

Edirne Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.