Canlı Bomba Sanıldı, Hırsız Çıktı

Canlı Bomba Sanıldı, Hırsız Çıktı
Sosyal medya üzerinde 'canlı bomba' denilerek fotoğrafları paylaşılan şahıs, polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ekiplerinin takibi sonucu, şahsın 11 farklı ilden hırsızlık suçundan arandığı ve 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya üzerinde 'canlı bomba' denilerek fotoğrafları paylaşılan şahıs, polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ekiplerinin takibi sonucu, şahsın çok sayıda hırsızlık suçu gün yüzüne çıktı.

Sosyal medya üzerinde ilgili paylaşımların artması üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameralarını araştırdı. Canlı bomba denilen M.K., polis ekipleri tarafından Edirne'nin Keşan ilçesinde sahte kimlikle yakalandı. Şahsın, geçtiğimiz hafta Edirne'nin merkez ilçesinde dört otomobilden telefon, teyp, cüzdan çaldığı ve 11 farklı ilden de hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı.

Ayrıca 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıkan M.K., Edirne İl Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Tutuklanarak cezaevine konulan M.K. ile ilgili Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, yaptığı yazılı açıklamada, "Bir süredir sosyal medya üzerinden ilimiz ile ilgili dolaşan asılsız bazı haberlerin yayıldığı görülmüştür. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de, güvenlik olarak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gereken tüm tedbirler alınmış bulunmaktadır. İlimizde halkımızın can ve mal güvenliğini korumak, ülkemizin birlik ve beraberliğini tehlikeye düşürebilecek her türlü olumsuzluğun önünde durmak adına güvenlik güçlerimiz Edirne'mizde 7 gün 24 saat tüm personeli ile mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başındadır. Korku ve panik ortamı yaratarak birlik ve beraberliğimizi bozacak, huzur ve güven ortamını sarsacak nitelikte gerek sosyal medya, gerekse halk arasında dolaşan asılsız haberlere itibar edilmemelidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

EdirneJetHaber Haber Merkezi