'Çocuk Sokağı' İçin Çalışmalar Devam Ediyor

'Çocuk Sokağı' İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Edirne'de 5 bin metrekarelik alanda yer alacak 'Çocuk Sokağı' için çalışmalar devam ediyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği ve tüm dünyada çocuk bayramı olarak kabul edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Edirneli minikleri büyük bir sürpriz bekliyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Edirneli miniklere büyük bir sürpriz hazırladıklarını bildirdi.

5 bin metrekarelik bir alanda 'Çocuk Sokağı' çalışmalarına başladıklarını belirten Gürkan, "Edirne Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün ortaklaşa çalışmaları ile yapımına başladığımız Çocuk Sokağımızın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Şükrüpaşa Mahallesindeki Engelli Eğitim Merkezimizin yanında kurulacak olan Çocuk Sokağımızda çeşit çeşit oyun alanları bulunacak. Çocuklarımızın bizlerin çocukluk anılarında saklı kalan sokak oyunlarını da rahatlıkla oynayabilecekleri sokakta, çocuklarımıza sosyal yaşam alanı yaratıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ergonomik bir oyun alanı yaratarak, onların apartmanlara hapsolmuş hayatlarından daha sosyal ortamda, arkadaşlık paylaşımlarını öğrenebilecekleri ve bilgisayardan uzak, bilinçli oyunlarla gelişimine katkı sağlamak istedik. Hem ebeveynlerin hem de çocuklarımızın mutlu olacağı Çocuk Sokağımızı 23 Nisan'da halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

EdirneJetHaber Haber Merkezi

cocuksokagiplan