Çorlu Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Çorlu Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı
Edirne'de bazı şahısların, belediye başkanı ve başkan yardımcılarının ismini kullanarak, telefonla dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edilmiş; Edirne Belediyesi bunun üzerine uyarıda bulunmuştu.Benzer bir uyarı...

Edirne'de bazı şahısların, belediye başkanı ve başkan yardımcılarının ismini kullanarak, telefonla dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edilmiş; Edirne Belediyesi bunun üzerine uyarıda bulunmuştu.

Benzer bir uyarı da Çorlu Belediyesinden geldi. Çorlu Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Çorlu Belediye Başkanı Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk'ün adını kullanarak bazı kurum ve kuruluşlar ile iş adamlarından telefonla maddi yardım talebinde bulunulduğu öğrenilmiştir. Çorlu belediye başkanı ve yardımcılarının, bu konuda geçmişten günümüze hiçbir yardım talebi bulunmamaktadır. Tarafınıza gelen bu tür taleplere itibar edilmemesi ve benzer girişimlerin belediyemize ve Kolluk Kuvvetlerimize bildirilmesinin uygun olacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

EJH