Çorlu, Çanakkale Şehitlerini Andı

Çorlu, Çanakkale Şehitlerini Andı
Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümünde 18 Mart Şehitleri Anma Töreni tüm yurtta olduğu gibi, Çorlu'da da yapıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümünde 18 Mart Şehitleri Anma Töreni tüm yurtta olduğu gibi, Çorlu'da da yapıldı.

Çorlu Şehitliği'nde gerçekleştirilen törene protokol üyeleri, askeri erkan, vatandaşlar, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Haberin foto galerisi için tıklayın

Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu Komutanlığı ve Çorlu Belediyesi çelenklerinin anıta Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korg. Alpaslan Erdoğan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından sunulmasıyla başlayan anma töreni İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşunda bulunulması ile devam etti.

Programın devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okunurken, günün anlam ve önemini belirten konuşma Kurmay Binbaşı Ahmet Erbey tarafından yapıldı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından şehitlik özel defterinin imzalanması ve söz konusu mesajın Kaymakam Kılıç tarafından okunmasıyla devam eden programın sonunda katılımcılar tarafından şehit mezarları ziyaret edildi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret esnasında şehit mezarlarına karanfil bırakılırken, ilçe müftülüğü görevlisi personel tarafından dualar okundu.

Programın sonunda katılımcılara Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanlığı ve Çorlu Muhtarlar Derneği tarafından ikramlarda bulunuldu.

EdirneJetHaber Haber Merkezi