Dikkat! Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Dikkat! Elektrik Kesintisi Yaşanacak
TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğü, Edirne'de bazı mahalle, köy ve ilçelerde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.

TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğü, Edirne'de bazı mahalle, köy ve ilçelerde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak yerler ile tarihleri haberimizde.

24 MART CUMA GÜNÜ

09.30 ile 15.00 saatleri arasında Enez ilçesine bağlı Vakıf Köyüne ve özel müşterilere elektrik verilemeyecek.

Şükrüpaşa Mahallesine bağlı Şehit Lütfü Küçükyoğutlu Caddesi, Şehit Halis Zeki Saltık Caddesi, 133, 135 ve 144. Sokaklar 10.00 ile 13.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Edirne Merkez ilçeye bağlı Büyükdöllük Köy yolu üzeri Edirne Ticaret Borsası Tesisleri, depoları, et entegre tesisleri, taş ocağı ve bölgedeki diğer tesislere 14.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

25 MART CUMARTESİ GÜNÜ

İpsala ilçesine bağlı Meriç Boyu Tarımsal Sulama Müşterileri, Ferre Karakolu, Mehmetçik Karakolu ve özel müşteriler 09.00 ile 15.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

09.30 ile 14.30 saatleri asaında Keşan ilçesine bağlı Maltepe, Karacaali, Kozköy, Altıntaş Köyleri ve özel müşterilere elektrik verilemeyecek.

26 MART PAZAR GÜNÜ

Merkezi bakım çalışmaları sebebiyle 03.00 ile 03.30 saatleri arası ve 12.00 ile 12.30 saatleri arasında yarımşar saatlik elektrik kesintileri yaşanacak. Bu kesintiden 1. Murat Mahallesi, Şükrüpaşa Mahallesi, Fatih Mahallesi, Kocasinan Mahallesi, Selimiye Öğrenci Yurdu civarları ile Hadımağa Mevkii tamamında kalan yerleşim alanları; Budakdoğanca, Kemalköy, Yenikadın, Eskikadın, Ekmekiçi, Sarayakpınar, Büyükismailçe, Ahıköy, Uzgaç, Karabulut, Avarız, Değirmenyeni, Büyükdöllük, Yolüstü, Hatipköy, Murat Çalı Köyleri; Edirne ile Kapıkule arasınfdaki tesisler, Edirne F Tipi Cezaevi tesisleri, Üç Kardeşler Tekstil Fabrikası, Kilim Mensucat Fabrikası, Edirne Giyim Sanayi, Murat Yapı Tekstil Fabrika Tesisleri, Kapıkule Gümrük Kapısı ile Kapıkule DDY Gar Müdürlüğü etkilenecek.

12.00 ile 13.00 saatleri arasında Merkez ilçeye bağlı Edirne Belediyesi Su Arıtma Tesisleri, ETİS Depoları, Kestanelik Bölgesi Askeri Tesisler, Çevtaş Şantiyesi, Bekay Beton Tesisi, Hasanağa, Hıdırağa, Küçükdöllük, Menekşesofular, Musabeyli, Karayusuf, Demirhanlı ve Hacıumur Köyleri ile bu istikametteki diğer tesisler; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve eğitim birimleri; TCK Otoyol Gişeleri ve civarları, Kocasinan Mahallesinde Trakya Doğalgaz Edirne Giriş Pompa İstasyonu, Doğa Evleri, Tepe Konakları siteleri ve civarları, Cantaş-Serin-Gökay Hazır Beton Tesisleri, Soyyiğit Gıda Yağ Fabrikası, Trakya Mısırcılık Tesisleri, Merdal Çorap Fabrikası, Öztürkler Yem Fabrikası, Olmuksan ve Trak Depo Tesisleri; Lalapaşa ilçesine bağlı Ortakçı, Kavaklı, Taşlımüsellim Köyler,; Süloğlu ilçe merkezinin tamamı, Süloğlu ilçesi askeri birlik arıtma tesisi ve Geçkinli, Yağcılı, Sülecik, Domurcalı, Taşlıseymen, Tatarlar, Keramettin Köyleri ile bu istikametteki diğer tesisler elektriksiz kalacak. 

Keşan ilçesine bağlı Karahisar ve Müsellim Köyleri ile özel müşteriler 09.30 ile 15.00 saatleri arasında enerjisiz kalacak.

Keşan ilçesine bağlı Çelebi, Sabanmera, Akhoca Köyleri ve Enez ilçesine bağlı Kocaali Köyü ile özel müşteriler, 09.00 ile 11.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

EJH