Dilencilere Yönelik Denetimler Arttı

Dilencilere Yönelik Denetimler Arttı
Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında Selimiye'yi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin daha rahat ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla, dilencilere yönelik denetimlerini arttırdı.Ramazan ayının...

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında Selimiye'yi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin daha rahat ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla, dilencilere yönelik denetimlerini arttırdı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda kente, inanç turizminde büyük bir artış yaşanmaya başladı.  Özellikle Selimiye Camii’ni ziyarette gelen yerli ve yabancı turistlerin ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik denetimlerini arttırdı.

Selimiye Cami'nin önünde ve etrafından dilenenlere yönelik sıklaştırılan denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ifade eden Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Şehrimize gelen misafirlerimiz ibadetlerini daha rahat yapabilmelerini sağlamak, vatandaşların dini duygularının sömürülmesini engellemek adına, zaten var olan denetimlerimizi Ramazan ayı boyunca daha da sıklaştırdık.” diye konuştular.

dilencilere yönelik denetimler arttı