Edip Akbayram'dan Gençlik Konseri

Edip Akbayram'dan Gençlik Konseri
Edirne Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, Saraçlar Caddesi’nde binlerce kişiye konser verdi.Göreve geldiği...

Edirne Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, Saraçlar Caddesi’nde binlerce kişiye konser verdi.

Göreve geldiği bugünden yana halkla yan yana yürüyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, konseri yere oturarak dinledi. Halkla iç içe olduğunu bir kez daha kanıtlayan Başkan Gürkan, bu davranışıyla Edirne halkının büyük takdirini kazandı.

Edirne Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Saraçlar Caddesi’nde büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama kapsamında Edirne’ye gelen ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, coşkulu kalabalığa keyif dolu anlar yaşattı.

IMG_8284

HALKLA İÇ İÇE

Edip Akbayram öncesi, Edirne’nin sevilen sanatçıları Grup Seyyah solistleri Savaş-Burcu Coşkun çifti sahne aldılar. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Grup Seyyah’ın türkülerine eşlik ederken, dinleyicilerden büyük alkış aldılar. Grup Seyyah’ın ardından Edip Akbayram’ın sahne almasıyla coşku daha da arttı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, Edip Akbayram’ı binlerce Edirneliyle birlikte dinledi. Göreve geldiği bu günden yana halkla yan yana yürüyen Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın konseri yere oturarak dinlemesi büyük beğeni topladı.