Edirne Belediye Güreşçileri Dereceyle Döndüler

Edirne Belediye Güreşçileri Dereceyle Döndüler
Edirne Belediyesi’nin güreşçileri katıldıkları Silivri Yağlı Güreşleri ve İstanbul Sultangazi Yağlı Güreşleri’nden dereceyle döndüler.Edirne Belediyesi güreş antrenörü Talat Çelik, iki ayrı yağlı güreşlerden derecelerle...

Edirne Belediyesi’nin güreşçileri katıldıkları Silivri Yağlı Güreşleri ve İstanbul Sultangazi Yağlı Güreşleri’nden dereceyle döndüler.

Edirne Belediyesi güreş antrenörü Talat Çelik, iki ayrı yağlı güreşlerden derecelerle döndüklerini söyledi. Talat Çelik, Silivri Yağlı Güreşleri’nden Başaltı’nda Soner Toto’nun büyük bir başarı göstererek birinci olduğunu ifade etti. Çelik, “Küçük Orta Boy’de Serkan Üğdüller ikinci, Küçük Orta Küçük Boy’da Nedim Anıl ikinci, Ayak Boyu’nda Atakan Makas ikinci oldu.

İstanbul Sultan Gazi’de düzenlenen yağlı güreşlerde ise Küçük Orta Büyük Boy’da Tansel Umut ikinci ve Gökhan Nurcanlı ‘da üçüncülüğü elde etti.” dedi.

Bu başarılarında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın büyük payı olduğunu belirten Çelik, “Başkanımız Recep Gürkan ve Başkan Yardımcılarımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı, en önemlisi bizlere olan inançları için teşekkür ediyorum. Kırkpınar’da daha büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.