Edirne Belediyesi Cumhuriyet Konseri

Edirne Belediyesi Cumhuriyet Konseri
Edirne'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 'Cumhuriyet Konseri' ile kutlanacak. Ziynet Sali ve Nesil'in sahne alacağı konserde Edirneliler, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Edirne'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Edirne Belediyesi tarafından organize edilen 'Cumhuriyet Konseri' ile kutlanacak. Ziynet Sali ve Nesil'in sahne alacağı konserde Edirneliler, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Esaretin altında verilen destansı mücadelenin 93. yıl dönümü Edirne’de coşkuyla kutlanacak. Edirne Belediye Başkanlığının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenleyeceği konserde Ziynet Sali ve Nesil, sevenleriyle buluşacak.

28 Ekim 2016 Cuma Günü saat 20.00'de Saraçlar Caddesinde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Konserine tüm Edirne halkını davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "93. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı, dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Türkiye Devletinin yeni yönetim biçiminin Cumhuriyet, yeni isminin Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak kabul edildiği günden bu yana, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinden zaferle çıkan Türk milleti, 93 yıldır Türk bayrağının altında özgürce yaşamaktadır. Bugün, büyük Türk ulusunun en büyük bayramı, en büyük gururudur." diye konuştu. EJH

cumhuriyetkonseri2016