Edirne Belediyesi, Dünya Saati Etkinliğine Destek Verecek

Edirne Belediyesi, Dünya Saati Etkinliğine Destek Verecek
Milyonlarca insanın iklim değişikliğini durdurmak için bir araya geldiği WWF Dünya Saati Etkinliğine Edirne Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da destek verecek.Dünya çapında beş milyon destekçi ile 100’den fazla ülkede...

Milyonlarca insanın iklim değişikliğini durdurmak için bir araya geldiği WWF Dünya Saati Etkinliğine Edirne Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da destek verecek.

Dünya çapında beş milyon destekçi ile 100’den fazla ülkede çalışan WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), doğanın korunması, iklim değişikliğiyle mücadele ve sürdürülebilirlik kapsamında yürüttüğü çalışmalarla, biyolojik çeşitliliği korumayı ve insanın doğadaki ayak izini azaltmayı hedefleyen projeler yürütüyor. 2007 yılından itibaren gerçekleştirilen ve geçen yıl 178 ülkeden, 2.5 milyar insanın katılımıyla dünyanın en büyük çevre hareketi kabul edilen Dünya Saati Etkinliğine Edirne Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da katılıyor.

Edirne Belediyesi de yönetim ve ek hizmet binalarının dekoratif aydınlatmalarını 25 Mart Cumartesi Günü 20.30 ile 21.30 saatleri arasında kapatarak, dünyanın en büyük çevre hareketine katkıda bulunacak.

EJH