Edirne Belediyesi Güreşçileri Başarıdan Başarıya Koşuyor

Edirne Belediyesi Güreşçileri Başarıdan Başarıya Koşuyor
Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Yunanistan'ın Gümülcine kentindeki Alantepe Yağlı Güreşleri'nden madalyalarla döndüler.Edirne Belediyesi Güreşçileri, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarı grafiklerini yükselttiklerini...

Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Yunanistan'ın Gümülcine kentindeki Alantepe Yağlı Güreşleri'nden madalyalarla döndüler.

Edirne Belediyesi Güreşçileri, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarı grafiklerini yükselttiklerini göstererek; ardından hem yurt içi hem yurt dışındaki yağlı güreşlerde kazandıkları madalyalarla da başarılarını tescillemeye devam ediyorlar.

Edirne Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Talat Çelik, Yunanistan'ın Gümülcine kentindeki Alantepe Yağlı Güreşleri'nden birçok boyda derece aldıklarını ifade ederek şunları kaydetti: "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın destekleriyle katıldığımız Alantepe Yağlı Güreşleri’nde Baş’ta Serkan Üğdüller ikinci, Tansel Umut üçüncü; Başaltı'nda Nedim Anıl Gider birinci, Gökhan Vurcanlı ikinci, Ali Rıza Özkayalar üçüncü; Büyük Orta’da Ayhan Aktürk birinci, Yiğit Gider ikinci, Caner Koşum üçüncü; Küçükorta’da da Ufuk Yanık birinci oldu. Güreşçilerimiz, katıldığı her yağlı güreşten dereceyle dönmektedirler. Onların bu başarısı, Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın destekleri sayesindedir. Başkanımızın bizlere olan inancı ve desteği için teşekkür ediyoruz. Bizlerde hem belediyemizin hem de Edirne’mizim adını başarıyla her yerde duyurmak için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz." dedi.