Edirne Belediyesinden Eğitime Destek

Edirne Belediyesinden Eğitime Destek
Edirne Belediye Başkanlığı, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle merkezde bulunan 92 okula toplamda 55 bin 435 öğrenciye kalem, silgi, kalemtıraş ve öğrenci aktivasyon kodu hediye etti.​Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal...

Edirne Belediye Başkanlığı, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle merkezde bulunan 92 okula toplamda 55 bin 435 öğrenciye kalem, silgi, kalemtıraş ve öğrenci aktivasyon kodu hediye etti.

​Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle 55 bin 435 öğrenciye kalem, silgi, kalemtıraş ve www.edirneegitim.org adresinden dersleriyle ilgili destek alabilmeleri için öğrenci aktivasyon kodu hediye ettiler.

​Edirne Belediyesi olarak eğitimi desteklediklerini ifade eden başkan Gürkan, "Bir eğitim yılına daha başlarken geleceği emanet edeceğimiz siz kıymetli yavrularımızın yeni ufuklara doğru atacağı adımların heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

​Akıl ve bilimin öncülüğünde Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında öğrencilere her anlamda destek olacaklarını ifade eden Gürkan, "Sizlere armağan ettiğimiz online kartlarda bulunan on altı haneli aktivasyon kodu ile www.edirneegitim.org web adresinden kayıt olacağınız sistemde, müfredatınızla uyumlu ders içeriklerini bulabilecek, çeşitli test ve deneme sınavlarıyla edindiğiniz bilgileri kolaylıkla pekiştirebileceksiniz. Planlı ve düzenli çalışmalarınız eşliğinde yararlanacağınız Online Eğitim Sistemi’yle tüm öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağını umut ediyorum." şeklinde konuştu.