Edirne Belediyesinden Havsa'ya Anlamlı Hediye

Edirne Belediyesinden Havsa'ya Anlamlı Hediye
Edirne Belediye Başkanlığının katkılarıyla yapımı gerçekleştirilen, Havsa ilçesindeki 'Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Edirne Belediye Başkanlığının katkılarıyla yapımı gerçekleştirilen, Havsa ilçesindeki 'Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Havsa halkına hediye edilen 'Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli', 16. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında, Vali Yardımcısı Mustafa Ergun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Kaymakamı Alparslan Kılıç, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Edirne İl Genel Meclis Üyeleri ile Edirne ve Havsa Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımı ile açılışı gerçekleştirildi.

edirnebelediyesindenhavsayaanlamlihediye

16. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nin açılış konuşmasını yapan Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, insanlığın barış, sevgi ve berekete hasret olduğunu ifade ederek, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti. Tekin, "Hem ilimize hem ilçemize hatta bütün köylerimize hizmet götürerek adeta büyükşehir belediye başkanı gibi çalışan değerli Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın Havsalılara hediyesi olan Sevgi, Barış ve Bereket Heykeli’nin açılışına katılan tüm değerli misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Usta ellerle şekillenerek, Havsamıza güzellik katan Sevgi, Barış ve Bereket Heykeli’nin kentimize kazandırılmasını sağlayan Sayın Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, Edirne Belediye Meclis üyelerine ve ekibine Havsa Halkı olarak canı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

edirnebelediyesindenhavsayaanlamlihediye1

Edirne’nin hemen yanı başında tarihi dokusunu, kültürel kimliğini muhafaza etmeyi başarmış bir ilçe olarak tanımladığı Havsa’nın her zaman bir barış kenti, yarattığı katma değerlerle, ürettikleriyle bereket kenti olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Havsa her zaman bir barış kenti olmuştur. Yarattığı katma değerlerle, ürettikleriyle her zaman bir bereket kenti olmuştur. Ama hepsinden önemlisi Havsalılar bu kenti kocaman yürekleriyle bir sevgi kenti yapmışlardır. Dolayısıyla bugün hep birlikte yaptığımız Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli Havsa’ya da Havsalılara da çok yakışacaktır. Bu heykelin yapımına onay veren Edirne Belediyesinin Meclis Üyelerini bir kez daha sevgiyle selamlıyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Havsa Belediyemize bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaları daha da büyüterek geliştirerek Havsalı hemşerilerime hizmete devam edeceğine olan inancımla sayın Oğuz Tekin’i ve siz sevgili Havsalıları Edirne Halkı adına sevgiyle saygıyla selamlıyorum." dedi.

edirnebelediyesindenhavsayaanlamlihediye2

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Ergun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan, ve Havsa Kaymakamı Alparslan Kılıç’ta, Edirne Belediyesi tarafından Havsa Belediyesi ve dolayısıyla Havsa ilçesine kazandırılan Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli için, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, Meclis Üyelerine teşekkür ettiler.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ