Edirne Belediyesinden Kadınlar Günü Konseri

Edirne Belediyesinden Kadınlar Günü Konseri
Edirne'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek konserde Tuğba Yurt ve Yeşim Salkım sahne alacak.

Edirne Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek konserde Türkiye'nin ünlü kadınları, Edirneli kadınlar için sahne alacak. Türkiye'nin önemli sanatçıları arasında yer alan Tuğba Yurt ve Yeşim Salkım, Edirne haklına muhteşem bir gece yaşatacak.

Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Edirne’de coşkuyla kutlanacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Türkiye'nin en ünlü isimleri Saraçlar Caddesi’nde Edirneliler için birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

8 Mart Çarşamba Gecesi, Saraçlar Caddesinde saat 20.00’de başlayacak konserde 'Güç bende artık' şarkısı ile tanınan Tuğba Yurt ve Türkiye'nin önemli sanatçıları arasında yer alan Yeşim Salkım sahne alacak.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda çok önemli bir yere sahip olan Türk kadınının her daim destekçisi olduklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Ülkemizde, evimizde, iş hayatında çok önemli bir yere sahip olan kadınlarımızla, 8 Mart Dünya Kadınlar Gün’nü coşkuyla kutlayacağız. Her zaman en iyisini hak eden tüm kadınlarımızı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenleyeceğimiz konsere davet ediyorum. Kadınların siyasette, sosyal ve kültürel alanda, eğitimde, hukukta, aile ve çalışma hayatında, kısacası toplumsal yaşamın tüm alanlarında daha fazla yer alması gerektiğini hep birlikte haykıralım. ‘Daha güzel bir dünya için’ Saraçlar Caddesinde tüm dünyaya sesimizi duyuralım." dedi.

EJH