Edirne Belediyesinden Yürüyüş ve Gezinti Parkuru

Edirne Belediyesinden Yürüyüş ve Gezinti Parkuru
Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalının üzerine 'Yürüyüş ve Gezinti Parkuru' yapmak için çalışmalara başladı.

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalının üzerine 'Yürüyüş ve Gezinti Parkuru' yapmak için çalışmalara başladı. Zemini kanserojen madde içermeyen kauçuk malzeme ile kaplanacak olan parkur, Edirnelilerin rahat bir şekilde yürüyüş yapmasını sağlayacak.

Uzun yıllardır Edirnelilerin yürüyüş alanı olarak kullandığı Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalı, yeni bir görünüme kavuşuyor.

yuruyusvegezintiparkuruPLAN

Bin 240 metre uzunluğunda 5 metre 30 santim genişliğinde olacak olan ‘Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’nun zemini tamamen geri dönüşüm malzemelerinden elde edilecek. Kanserojen madde içermeyen kauçuk malzemeden yapılacak olan parkur, vatandaşların yorulmadan daha rahat bir şekilde yürüyüş yapmasını sağlayacak.

SPOR ALETLERİ VE KAMELYALAR

Edirnelilerin, spor yaparak daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için Yürüyüş ve Gezinti Parkurunda spor aletleri yer alacak. Belirli noktalara kamelyalar ve oturma bankları da konulacak. Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yapacağı çevre düzenlemesi ile alan yeşil bir görünüme kavuşacak.

EdirneJetHaber Haber Merkezi