Edirne Belediyesporlu Milli Sporcu Derya Eşme, Türkiye Şampiyonu Oldu

Edirne Belediyesporlu Milli Sporcu Derya Eşme, Türkiye Şampiyonu Oldu
Dünya çapında başarılar elde eden Edirne Belediyespor'un Milli Sporcusu Derya Eşme, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 6 maçını da kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

Dünya çapında başarılar elde eden Edirne Belediyespor'un Milli Sporcusu Derya Eşme, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 6 maçını da kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye’de, Avrupa’da, dünyada derece yaparak Edirne'nin adını altın harflerle yazdıran Edirne Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımının Milli Sporcusu Derya Eşme, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 6 maçını da kazanarak 44 kilo bayanlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Dünya 3.'lüğüne de sahip olan Derya Eşme'nin antrenörü Metin Eşme; Edirne Belediyespor Kulübü çatısı altına girdikleri günden beri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın desteğiyle her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

deryaesmesampiyon1

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirten Metin Eşme, "Hedeflerimiz çok büyük. Dünya çapında, Avrupa’da ve Türkiye’de Edirne'nin adını altın harflerle yazdırdık. Bize bu gurur tablosunu yaşatan Derya Eşme’ye, bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ve Edirne halkına çok teşekkür ediyorum. Daha büyük hedeflere yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Edirne Belediyespor’un Milli Sporcusu Derya Eşme, elde ettiği başarıyı tüm Edirne halkına hediye ederek, "Daha büyük başarılara imza atmak adına çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim. Benden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim." diye konuştu. EJH