Edirne Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Edirne Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı
Edirne Milletvekilleri, Edirne Adalet Sarayın'da mazbatalarını aldılar. CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan ile AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, dün Edirne Adalet Sarayı'nda mazbatalarını...

Edirne Milletvekilleri, Edirne Adalet Sarayın'da mazbatalarını aldılar.

 CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan ile AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, dün Edirne Adalet Sarayı'nda mazbatalarını aldılar.

Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, dün saat 14.30 sularında Edirne Adalet Sarayı'nda kalabalık bir partili grubun eşliğinde mazbatalarını aldılar. Mazbatalarını aldıklarından dolayı mutluluk yaşadıklarını belirten Gaytancıoğlu ve Bircan, "Artık sizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız. Verdiğiniz bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğimden, sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimden ve gece gündüz çalışacağımdan asla şüpheniz olmasın. Tüm Edirneli hemşehrilerimize ve de Edirne Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerine teşekkür ediyoruz." dedi. Daha sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Büyük bir kalabalıkla Edirne Adliyesi’ne gelen Şemsettin Emir, mazbatasını aldıktan sonra, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seçim boyunca halkı uyararak, istikrara oy verilmesini istediğini dile getiren Şemsettin Emir, “AK Parti yine Türkiye’de birinci parti çıkmıştır. Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti’ye oy verenlere teşekkür eden Şemsettin Emir, bundan sonra tüm Edirne'nin milletvekili olduğunu ve Edirne için canla başla çalışacağını bildirdi. Emir, “Edirne için canla başla çalışacağım. Zalime karşı mazlumun yanında  yer alacağım. Tüm Edirne bunu böyle bilsin.” şeklinde konuştu, ardından isteyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.