Edirne Ünlü Sanatçıları Ağırladı

Edirne Ünlü Sanatçıları Ağırladı
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Sarayiçi ve Saraçlar Caddesi birbirinden ünlü ses sanatçılarına ev sahipliği yaptı.654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri...

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Sarayiçi ve Saraçlar Caddesi birbirinden ünlü ses sanatçılarına ev sahipliği yaptı.

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri coşkusu Sarayiçi’nde ünlü ses sanatçıları Coşkun Sabah ve Suavi’nin verdiği konserlerle devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırının ardından ertelenen Coşkun Sabah konseri, 22 Temmuz Çarşamba akşamı Sarayiçi’nde gerçekleştirildi.

İlk olarak sahneye çıkan Coşkun Sabah, unutulmaz şarkılarıyla izleyenlere büyülü anlar yaşattı. Coşkun Sabah’ın şarkılarına binlerce kişi eşlik etti.

Konserin ardından Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Semih Çınar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına, ünlü sanatçı Coşkun Sabah’a çiçek taktim etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile bir süre önce bir araya geldiklerini ifade eden Sabah, “Kendisinin nezaketine şahit oldum. Edirne, böyle bir başkana sahip olduğu için çok Şanslı. Bu güzel çiçeği ve hediyesi için kendisine çok teşekkür ederim. Bu gece sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadım. Hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

SARAYİÇİ'NDE SUAVİ RÜZGARI ESTİ

Coşkun Sabah’ın ardından sahne alan ünlü sanatçı Suavi, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Edirne’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Suavi, "Beni buraya davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a çok teşekkür ediyorum. Bu gece güzel yürekli Edirnelilere konser vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Coşkunuz, heyecanınız ve yüreğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Sarayiçi’nde muhteşem bir konsere imza atan Suavi’ye çiçek takdim etti.

SARAÇLAR CADDESİ'NDE UNUTULMAZ ANLAR

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında Saraçlar Caddesi de ünlü ses sanatçıları Grup Koridor ve Murat Önal’a ev sahipliği yaptı.

Ünlü ses sanatçıları Saraçlar Caddesi’ne gelen vatandaşlara birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Vatandaşlar, grup Koridor ve Murat Önal’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

edirne ünlü sanatçıları ağırladı