Edirne Valiliğinden Fotoğraf Yarışması

Edirne Valiliğinden Fotoğraf Yarışması
Edirne Valiliği, Edirne'nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Edirne Valiliği, Edirne'nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, dereceye girecek fotoğrafların sahiplerine çeşitli ödüllerin verileceği fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya sadece Instagram üzerinden "Edirne'de Kar" konulu fotoğraflarla katılınabilecek.

Yarışma 6 Şubat 2017 tarihinde başladı ve müracaatlar 20 Şubat 2017'de son bulacak. Sonuçlar 27 Şubat 2017'de açıklanacak. Yarışmanın seçici kurulunda Edirne Valiliği fotoğrafçısı Ercan Dakni, fotoğraf sanatçıları Fatih Mehmet Özdemir ve Mehmet Emre Bingül bulunuyor.

18 yaş ve üzeri profesyonel veya amatör tüm fotoğrafseverlerin katılımına açık olan yarışmada yüklenecek fotoğraflarda adet sınırı bulunmuyor. Fotoğraflarda renk düzenlemesi, keskinlik veya kontrast gibi basit müdahalelerin dışında dijital manipülasyon bulunan fotoğraflar kabul edilmeyecek. Yarışmaya katılacak fotoğrafların, fotoğraf sahibinin kendi Instagram hesabından @evalilik22 hesabının etiketlenerek, #karedirne hashtah'i ile birlikte paylaşılması gerekiyor. Yarışma sonuçları açıklanmadan önce kazananlara Instagram profilleri üzerinden direkt mesaj (DM) ile ulaşılacak, iletişim ve fotoğraf bilgileri kontrol edilecek. Cevap alınamayan kazananların yerine yedek kazananlar alınacak.

Yarışma sonrası düzenlenecek sergide kullanılmak üzere ödül, mansiyon ve sergileme alan fotoğrafların orijinal halleri ise, "jpg/JPEG formatında, 150-300 dpi, 7-12 sıkıştırma kalitesinde, kısa kenar en az 1920 piksel, uzun kenar en fazla 3200 piksel kaydedilecek ve yüklenecek. Her bir fotoğraf dosyası 1 MB'tan küçük olmayacak ve 4 MB'ı geçmeyecek." şeklinde istenecek.

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma başlangıç tarihi: 06 Şubat 2017

Yarışma son katılım tarihi: 20 Şubat 2017 saat 22.00

Seçici kurul toplanma tarihi: 22 Şubat 2017

Sonuç bildirim tarihi: 27 Şubat 2017

Ödül töreni ve sergi tarihi: Edirne Valiliğince açıklanacaktır.

ÖDÜLLER

Birinci: Panasonic Lumix DMC-GF7K EG K 12-32mm Lens Kit Silver Fotoğraf Makinesi

İkinci: Panasonic Lumix DMC FZ 72 16.1 MP 60x Optik Zoom Dijital Fotoğraf Makinesi

Üçüncü: Panasonic Lumix TZ 60 Digital Fotoğraf Makinesi

Edirne Valiliği Özel Ödülü: 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalinde 2 Kişilik Bilet ve Edirne Saray Otelde 2 kişi 1 gece konaklama

Mansiyon Ödülü (3 adet) : Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens

Sergileme (En fazla 20 adet) : Emora BP-1101 Fotoğraf Çantası

Fotoğraf yarışmasıyla ilgili detaylara ve şartlara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

EJH