Edirne'de Kar Kazası: 6 Yaralı

Edirne'de Kar Kazası: 6 Yaralı
Edirne'de bir minibüsün kayarak devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

Edirne-Hamzabeyli karayolunda meydana gelen kazada Ömer Kayışkesen'in kontrolündeki yolcu minibüsü, sabah saatlerinde Edirne'den Süleoğlu'na doğru seyrederken Kestanelik mevkisinde rampaya geldiğinde kaymaya başladı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkan araç, şarampole indi. Aşırı hız nedeniyle tekrar yola çıkan yolcu minibüsü, bu sefer Edirne istikametine doğru seyrederken Ersan Çetin'in kontrolündeki TIR'a çarpan yolcu minibüsü devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Hurdaya dönen minibüsten çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra Edirne'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yolcu minibüsünün çarptığı TIR'ın sürücüsü Ersan Çetin, olayla ilgili "Araç sağ şeritten kaymaya başladı, daha sonra şarampole yuvarlandı, şarampolden kurtarayım derken yan yattı. Minibüs bana vurarak ancak burada durabildi. Minibüs kontrolümdeki TIR'a vurmasaydı çukura düşecekti. Kaza çok sayıda ölü ile sonuçlanacaktı." dedi.