Edirneli Jackson Finalde

Edirneli Jackson Finalde
Edirneli Jackson finalde Acun Ilıcalı’nın yetenek yarışmalarına ambargo koyan Edirne’den bir yıldız daha finalde. “Yetenek Sizsiniz” yarışmasındaki performanslarıyla ilimizin adını duyuran ve göğsümüzü kabartan Barış...

Edirneli Jackson finalde Acun Ilıcalı’nın yetenek yarışmalarına ambargo koyan Edirne’den bir yıldız daha finalde. “Yetenek Sizsiniz” yarışmasındaki performanslarıyla ilimizin adını duyuran ve göğsümüzü kabartan Barış Jackson Dance Crew finale yükseldi.

Jüri üyeliklerini Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz ve Eser Yenenler'in yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programında final geldi çattı. Önceki gece yapılan yarı finallerde ilimizi temsil eden Barış Jackson Dance Crew, büyüleyici bir performansın ardından stüdyodaki seyircilerin %91'inden "evet" oyu alarak finale yükselmeye hak kazandı. Final yarışması çekimlerinin cuma günü yapılacağını öğrendiğimiz yarışmada performansıyla izleyicileri büyüleyen Barış Jackson, Edirne Haber Gazetesi'ne şu açıklamaları yaptı: "1990’lı yılların başında dayılarımdan özenerek dans etmeye başladım. Tüm zamanların ilah ismi Michael Jackson da o yıllarda kariyerinin zirvesindeydi. Doğal olarak ondan çok etkilendik. 1995-1996 yıllarında birkaç arkadaşımın önerisiyle dans grubu oluşturduk ve kendi aramızda çalışmaya başladık. Dansa birkaç yıl ara verdikten sonra Yetenek Sizsiniz programının reklamlarını gördük ve katılmaya karar verdik. 2009 yılında ilk başvurumuzu yaptık ancak “çekimler uzun sürüyor burada kalmanız gerekiyor” dendiğinde başvurumuzu geri çektik. Yaptığımız ön gösteri beğenilmiş olacak ki, Yetenek Sizsiniz’in ön elemeleri Edirne’ye geleceği zaman program yapımcıları bizi telefonla arayarak elemelere davet etti. Yetenek Sizsiniz ile tanışmamız da bu şekilde oldu.

Dans grubumuzdan 30-40 dansçı geldi geçti bugüne kadar. Bizimle ter döken her arkadaşımızın ekibe faydası oldu ve kendilerine teker teker teşekkür ediyorum. Şu anki ekibime çok güveniyorum. Son derece uyumlu çalışıyoruz. Finalde de elimizden gelen en iyi performansı sergileyeceğiz. Edirnelilerin göğsünü kabartmaya devam edeceğiz."

"DESTEK BEKLİYORUZ"

Barış Jackson, daha önce bu tür yarışmalarda Edirne'yi temsil eden Erkan ve Erhan’a Edirnelilerin ne kadar yoğun destek olduklarını hatırlatarak "Edirneliler, Edirne çocuğuna sahip çıkıyor. Ben de Edirne çocuğuyum. Bana ve ekibime de sahip çıkarak destek olacaklarına eminim." dedi. Finalde sonucu SMS sayılarının belirleyeceğini söyleyen Barış, "Cuma günü final çekimleri yapılacak. Ayarlanabilirse canlı yayın Cuma ya da Cumartesi günü olacak. İllere de canlı bağlantılar yapılacak. Finalde Edirneliler’in bizi yalnız bırakmayacağından şüphem yok." diyerek sözlerine son verdi.

edirneli jackson finalde