Edirnespor'dan Recep Gürkan'a Forma

Edirnespor'dan Recep Gürkan'a Forma
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret eden Edirnespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Gürkan’a Edirnespor’un formasını ve atkısını hediye etti. Yapılan transferler hakkında bilgi alan Gürkan, Edirnespor’un şampiyon...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret eden Edirnespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Gürkan’a Edirnespor’un formasını ve atkısını hediye etti. Yapılan transferler hakkında bilgi alan Gürkan, Edirnespor’un şampiyon olacağına gönülden inandığını söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde (Bal) mücadele eden Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner ve yönetim kurulu üyeleri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Edirnespor’un yeni sezon için yaptığı transferler hakkında bilgi veren Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, "Transfer çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Yeni sezonda iyi bir takım kurarak, Edirne’ye şampiyonluğu getirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda sağlam adımlar atmak, bize inanan, bize maddi ve manevi destekte bulunan taraftarları hayal kırıklığına uğratmamak için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

Edirnespor’un yaptığı transfer çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, "İyi bir takım kurarak, Edirne’ye şampiyonluğu getireceğinize inancım tam. Verdiğiniz mücadele için sizleri kutluyorum. Takımın ‘Bu takım benim’ sloganını da çok beğendim." dedi.

Daha sonra Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, Başkan Gürkan’a, arkasında ‘Recep Gürkan’ yazan Edirnespor’un formasını, takımın Basın Sözcüsü Nil Sirel ise, takımın atkısını hediye etti.

recep gürkan forma