Elektrik Kesintisine Dikkat!

Elektrik Kesintisine Dikkat!
TREDAŞ, Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan planlı elektrik kesintileri ile ilgili bilgilendirme yaptı.Yapılan açıklamada "24 Haziran Çarşamba günü saat 10:00 ile 14:00 arasında Edirne İşletme Müdürlüğünce...

TREDAŞ, Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan planlı elektrik kesintileri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Yapılan açıklamada "24 Haziran Çarşamba günü saat 10:00 ile 14:00 arasında Edirne İşletme Müdürlüğünce yapılacak Trafo ve Şebeke Bakım Çalışması sebebiyle Edirne Merkez Fatih Mahallesinin; Binevler Isı Merkezi ve Civarı, Binevler birinci kısım tamamı, Efas Sitelerinin Alper Yazoğlu Okul Civarı Tamamı, Acar Tesisleri, Burhan Işıkseren Caddesi, 1. sokak, 2.sokak, Tahsin Şıpka Caddesi, Muammer Aksoy Caddesinin bir kısmı, Şehit Sezai İldes sokak, 61. sokak, 62. sokak, 68. sokak, Nazmi Altığ Sokak, Ahmet Yıldız Sokak ve civarları çalışma süresince enerji alamayacaktır." denildi.

Ayrıca abonelere elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, 3 fazlı motor kullanan müşterilerimizin (Asansörü olan binalar, sanayi kuruluşları vs.), enerji geldikten sonra motor devir yönlerini muhakkak kontrol ederek tesislerini işletmeye almaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 ALO ELEKTRİK ARIZA telefon hattına başvurmaları gerektiği belirtildi.

elektrik kesintisi var