"En Büyük Asker Onlardı Bugün"

"En Büyük Asker Onlardı Bugün"
Engelli vatandaşlar için düzenlenen temsili yemin töreninde duygu dolu anlar yaşandı.Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen programa, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 54'ncü Mekanize Piyade Komutanı Tuğgeneral Hidayet...

Engelli vatandaşlar için düzenlenen temsili yemin töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen programa, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 54'ncü Mekanize Piyade Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan ve engelli askerlerin aileleri katıldı.

Törene katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından düzenlenen bu program hem bizleri, hem askerlerimizi hem de ailelerini çok mutlu etti. 30 engelli gencimizin bugün yemin törenlerini izledik. En büyük asker onlardı bugün. Genç askerlerimiz tıraşlarını oldular, kamuflajlarını giydiler, eğitimlerini yaptılar sonrasında da Türk Bayraklı masada bulunan silahlara ellerini koyarak yemin ettiler. Her şey gerçekti. Engelli gençlerimiz gerçekti. Hepsi hayatımızın içinde, hepsi bizlerden biri. Onların heyecanlarına ortak olmak mutluluk vericiydi." dedi.

en büyük asker onlardı bugün 2 en büyük asker onlardı bugün 3