Endüstriyel Hammadde Çalıştayı Düzenlenecek

Endüstriyel Hammadde Çalıştayı Düzenlenecek
Edirne'de gerçekleştirilecek olan çalıştayda Trakya'da bulunan endüstriyel hammaddenin varlığı konuşulacak.

Edirne Belediyesi ve TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi işbirliğinde Edirne’de "Trakya Endüstriyel Hammaddeler Çalıştayı" gerçekleştirilecek. Çalıştayda Trakya’da bulunan endüstriyel hammaddenin varlığı konuşulacak.

"Trakya Endüstriyel Hammaddeler Çalıştayı" 3-4 Mart 2017 tarihleri arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Konferans Salonunda düzenlenecek.  Trakya'da oluşan endüstriyel hammaddelerin jeolojik özellikleri, arama, üretimi ile zenginleştirme yöntemlerinin bilimsel ortamda tartışılacağı çalıştayda, sektörde yaşanan sorunlara da çözüm yolları aranacak.

Çalıştayın açılış konuşmasını ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yapacak. Çalıştay 3 Mart 2017 tarihinde 09.00 - 16.30, 4 Mart 2017 tarihinde ise 09.30 ve 12.40 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Edirne’de gerçekleştirilecek olan çalıştayın önemine dikkat çeken Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Trakya'da oluşan endüstriyel hammaddelerin jeolojik özellikleri, arama ve üretimi zenginleştirme yöntemleri tartışılacak. Çalıştayın amacı toplumsal kalkınmaya hizmet etmek." dedi.

EJH