Enez'de Yazlıkçı Cinneti: 1 Ölü, 3 Yaralı

Enez'de Yazlıkçı Cinneti: 1 Ölü, 3 Yaralı
Edirne'nin Enez ilçesinde yazlıkçı komşu aileler arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edirne'nin Enez ilçesinde yazlıkçı komşu aileler arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Edirne'nin Enez ilçesinde Kırkpınar Tatil Köyü'nde meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen iki ailenin arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Çocuklar ses yapıyordu

Alınan bilgilere göre, Hasan Ordubakan (63) ve eşi Cumaziye Ordubakan (63), bitişik evde oturan komşuları Matem Karakaş (63) ile eşi Fatmagül Karakaş'ın (60) torunlarının evlerinin önünde bisikletle dolaşarak gürültü yapmasına kızarak iki aile tartışmaya başladı. Komşular, tartışmanın büyümesi üzerine araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra Fatmagül Karakaş, Hasan Ordubakan ve Cumaziye Ordubakan çiftiyle konuşmak için evlerine gitti. Konuşma sırasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Ordubakan, Fatmagül Karakaş'ı 6 kez bıçakladı. Eşinin kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Matem Karakaş, Hasan Ordubakan ve Cumaziye Ordubakan ile tartışmaya başladı. Bu sırada Matem Karakaş da Hasan Ordubakan tarafından çenesinden bıçaklandı.

fatmagulmatemkarakas

1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Hasan Ordubakan, Cumaziye Ordubakan, Matem Karakaş ve Fatmagül Karakaş ambulanslarla Enez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatmagül Karakaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Matem Karakaş, Hasan Ordubakan ve Cumaziye Ordubakan ise polis gözetiminde Keşan Devlet Hastanesine sevk edildi. Fatmagül Karakaş'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

3 senedir kavgalıydılar

Olayın ardından komşuların 3 senedir kavgalı olduğu, daha önce defalarca kavga ettikleri ve yine çevrede oturanlar tarafından ayrıldıkları öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ